Avocadobrownie

Ik bak graag. En als ik mijn ogen sluit en die avocadobrownie prak met magere kwark en zoetstof doet de smaak mij bizar hard denken aan zachte Oreopudding. Don’t ask why.

 

Nodig:

– 1 avocado
– 1 ei & 1 eiwit
– 90ml agave, honing of sugarly
– 100gr havermeel

– 25gr raw cacaopoeder
– 1 kl bakpoeder

 

Zo:
– Oven voorverwarmen op 170 graden
– Avocado prakken tot een puree
– Alle ingrediënten bij de avocado en superdeluxe goed mengen tot je armspieren huilen (ok nee. Ik gebruik gewoon een blender wegens te lui.)
– In een bakvorm met bakpapier storten en 25min bakken.

Optioneel toppen met chocolade BP2 gemengd met water naar believen. Maar enkel wanneer je een pindakaasverslaving hebt. (Niet dat er mensen zijn die ‘nee’ zeggen tegen pindakaas. Dat is een mythe. Denk ik. Daar. Ik heb het gezegd. Non-pindakaasbelievers zijn een mythe. Zo.)