Over ons.
Wonende ter velden in het stille Sint-Truiden tussen de appelboomgaarden. Drie individuen. Twee daarvan tweevoetig. Een ander vierpotig (maar daarom niet minderwaardig, uiteraard.) In't kort:

Tasja.


Freelance lifestyle-fotograaf en eeuwige twijfelaar in hart en nieren. Onrustige perfectionist bij uitstek. Controlefreak pur sang.
Uitslapen is onbestaande. Illustreert. Niet capabel om stil te zitten. Eeuwige denker. Alledaagse zoeker naar verloren binding.
Heeft veel plannen maar geen ballen of energie om ze uit te voeren. Leeft voor de zomerzon.
Adoreert een ijsje. Of twee. Drie. En aardbeien hebben altijd een streepje voor.

Fotografeert op
www.tasjavanrymenant.com
Illustreert op
www.herman.one
Janice.

Grafisch vormgever en videograaf. Professioneel creatief denker en eeuwige bedenker van oneliners. Grote mond, klein hartje. Doet aan hokjes, maar niet voor zichzelf. Geduld tot in de eeuwigheid. Zelden koppig. Stoer uiterlijk, allerkleinste hart. Communicatief sterk. Luieren is een privilege. Muziek een levenslange droom. Altijd op zoek naar de lekkerste pizza. En die mogen per drie geleverd worden. Eeuwige plaats voor een extra frietje.

Filmt en ontwerpt op
www.herman.one


Jos.

Vrouwelijke viervoeter met een mannelijke naam. Rosser-dan-ros. Kwijlt niet. Enkel bij versperring van de neusgaten door fazantengeur. Mensgericht. Honden zijn minder interessant. Voorliefde voor courgettes. Luieren in de voormiddag, hels actief zijn in de namiddag. Altijd op de uitkijk. Volgzaam (letterlijk: geen van haar huisgenoten mogen alleen naar de wc) tenzij fazanten in de buurt. Benut zonder twijfel drie poten bij het plassen. Geen vier. Deelt het bed ongenegeerd met een olifant en wordt wild bij het zien van een tennisbal. En dus in dat opzicht: een uitstekende teamplayer.